X10alfa

Purjehtien vuodesta 2000...

Hyvän Olon purjehdusloma


Hei Ystävät!

Olemme Fabrizio ja Sari, elämänkumppanit ja purjehtiva pari Kreikan Joonianmeren saaristossa! Asumme talvet Italiassa, ja toukokuusta lokakuuhun järjestämme purjehdusmatkoja Kreikassa. 
Kapteeni Fabrizio ja hänen yli 30 vuoden kokemuksensa takaavat ikimuistoisen matkan Välimeren maisemissa 14-metrisellä veneellämme, josta on tullut toinen kotimme. Fabrizio, VelaKin Kapteeni ja kippari. Sari on kotoisin Suomesta, mukana merillä noin 10 vuoden ajan, hoitaa erinäisiä tehtäviä veneessä ja kokkaa. Sarin huolenpitona on, että vatsat tulevat täyteen ja että hytit sekä veneen tilat ovat puhtaat ja siistit. Hän on myös usein ruorissa ja puosuna purjeissa. 
Vieraidemme toiveiden mukaisesti voimme harrastaa kevyttä joogavenyttelyä kannella tai vastaanottaa Fabrizion energiaterapiaa. 
Seilaamme alkukesän pohjoisemmassa Korfun ja Paxoksen saaren tienoilla ja yleensä heinäkuussa purjehdimme etelämpänä Lefkadasta Zakinthokseen asti koskettaen melkein kaikkia kauniita saaria, jotka sattuvat tälle reitille. Yritämme suunnitella venereittiemme satamat niin, että lennoilla saapuvien asiakkaittemme veneeseen nousu ja vastaavasti kotiinpaluu sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti.
Lentokenttiä löytyy Korfun, Lefkadan (Preveza), Kefalonian (Argostoli) ja Zanten (Zakinthos) saarilla. Italian Anconasta, Barista ja Brindisistä on lauttayhteyksiä Korfun lähelle Igoumenitsaan.
 
Veneemme on kotimme, jossa vieraamme tuntevat olonsa varmasti kotoisaksi ja rennoksi. Pidämme huolen kaikesta ja seuranamme on myös mukanamme purjehtiva 13-vuotias Kekku-kissa!
Fabrizio puhuu italiaa ja englantia, Sari näiden kielten lisäksi tietenkin myös suomea.
Tilavassa ja viihtyisän persoonallisessa Jeanneau Sun Odyssey-veneessämme on neljä kahden hengen hyttiä, joista kolme on tarkoitettu vieraiden käyttöön: kaksi keulahyttiä ja wc, yksi takaosan hytti ja wc. Hytit voidaan vuokrata myös yhden hengen käyttöön.
Vuokraamme veneemme mieluiten enintään neljälle hengelle parhaan matkustusmukavuuden saavuttamiseksi. 
Rarjoamme runsaita aamiaisia, kevyitä salaattilounaita sekä herkkuja italialiseen tai hiemna itämaiseen tyyliin. Vieraidemme toiveiden mukaisesti poikkeamme kreikkalaisiin tavernoihin herkuttelemaan paikallisilla kala- ja liharuuilla. 
Joonianmeren saaristot ovat kauniita, vehreitä ja rauhallisia. Tuulet eivät puhalla niin kovin kuin Kreikan itäpuolella, olosuhteet upeaan ja rentouttavaan purjehduslomaan ovat oivalliset. Veneilylomamme ovat halutessa myös erittäin hyödyllinen koulu hiomaan purjehduksen taitoja! Fabrizio antaa mielellään opastusta ja neuvoja Välimeren purjehtimisesta. 
Charter-yhtiömme on kreikkalainen ja se on toiminut vuodesta 2000. 
Asiakkaamme ovat pääosin Italiasta, mutta vuosien aikana meillä on ollut vieraita myös Englannista, Sveitsistä, Saksasta, Ranskasta, Espanjasta, USA:sta, Suomesta ja erityisesti Australiasta. Suomalaiset ovat erittäin lämpimästi tervetulleita!
Ota yhteyttä ja järjestämme yhdessä tuleva toivelomasi purjeita pullistellen! 

Oggi si veleggia da Korfu a Syvota! Ci anchoriamo alla fonda in rada e ci godiamo un bel tramonto, che a Syvota è spettacolare! Non vediamo l'ora...