X10alfa

Jo 20 vuotta purjehtien...

Hyvän Olon purjehdusloma...

... On purjeveneessä tapahtuva Hyvää Oloa edistävä ekologinen lomaehdotus tarkoitettu heille, jotka haluavat yhdistyä täysin luontoon ja luoda entistä paremmat yhteydet itseensä.
Lomaehdotuksemme syntyi vuonna 2000 purjehduksen hyvinvointi-lomaprojektina, joka tarjoaa esimerkiksi Reikille ja Joogalle omistettuja hetkiä auringonnousun tai auringonlaskun aikaan.
Nämä ovat kokemuksia, jotka täysin luontoon upotettuna luovat spontaanisti terveen Hyvän Olon tilan.
Purjehdus ja ankkurointi rauhallisiin poukamiin auttavat meitä kokemaan kaiken eräänlaisena meditaationa. Kaikki tapahtuu spontaanisti ympäröivän luonnon avulla mieltä ja kehoa
rauhoittaen, saaden meidät unohtamaan arkielämän kiireen.
Päivämme alkavat rauhallisella aamun heräämisellä, jatkavat purjehduksen dynaamisessa tahdissa ja päättyvät iloisiin iltoihin hyvässä seurassa!
Huomaat antautuvasi merelle ja aalloille jo hyvin pienessä ajassa, sekä opit pelkistämään ja arvostamaan yksinkertaisia asioita: meren läpikuultavia vesiä kaikissa sävyissään, purjehduksen vapauttavaa tunnetta saarissa, jotka olemme valinneet niiden kauneuden, kirkkauden, vehreyden, meren syvän sinisen ja sekä lumoavien pikku lahtien, poukamien ja satamien vuoksi, joihin ankkuroida ja harjoittaa Velakin ehdottamia Hyvän Olon aktiviteettejä.

Mikään lomassamme ei ole teennäistä. Emme tarjoa pulloa parasta samppanjaa, gourmet-ruokaa, eikä meillä ole erikoisia temppuja hämmästyttääksemme sinua: purjehduslomamme on matka heille, jotka haluavat koskettaa meren ja taivaan tähtiä ja kokea Kreikan luonnon ihmeiden korkeatasoisuuden.