X10alfa

20 vuotta purjehtien...

Hyvän Olon purjehdusloma

Hei!

Olemme Fabrizio ja Sari, elämänkumppanit ja purjehtiva pari Kreikan Joonianmeren saaristossa! Asumme talvet Italiassa, ja toukokuusta lokakuuhun järjestämme purjehdusmatkoja Kreikassa. 
Kapteeni Fabrizio ja hänen yli 30 vuoden kokemuksensa takaavat  ikimuistoisen matkan Välimeren maisemissa 14-metrisellä veneellämme, josta on tullut toinen kotimme. Minä (Sari) olen kotoisin Suomesta ja olen ollut mukana merillä noin 10 vuoden ajan. Fabrizio hoitaa kipparin osuudet, ja minä toimin enimmäkseen emäntänä. Pidän huolen siitä, että vatsat tulevat täyteen ja että hytit sekä veneen tilat ovat puhtaat ja siistit. Toisinaan olen myös ruorissa ja puosuna purjeissa. 
Vieraidemme toiveiden mukaisesti voin tarjota hierontaa, voimme harrastaa kevyttä joogavenyttelyä kannella, tai Fabrizio voi antaa energiaterapiaa. 
Seilaamme alkukesän pohjoisemmassa Korfun ja Paxoksen saaren tienoilla ja yleensä heinäkuussa purjehdimme etelämpänä Lefkadasta Zakinthokseen asti koskettaen melkein kaikkia kauniita saaria, jotka sattuvat tälle reitille. Yritämme suunnitella venereittiemme satamat niin, että lennoilla saapuvien asiakkaittemme veneeseen nousu ja vastaavasti kotiinpaluu sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti.
Lentokenttiä löytyy Korfun, Lefkadan (Preveza), Kefalonian (Argostoli) ja Zanten (Zakinthos) saarilla. Italian Anconasta, Barista ja Brindisistä on lauttayhteyksiä Korfun lähelle Igoumenitsaan.
 
Veneemme on toinen kotimme, jossa vieraamme tuntevat olonsa varmasti kotoisaksi ja rennoksi. Pidämme huolen kaikesta, ja seuraa pitää myös mukanamme purjehtiva 12-vuotias kissamme Kekku!
Fabrizio puhuu italiaa ja englantia, minä näiden kielten lisäksi suomea.
Tilavassa, viihtyisässä ja persoonallisessa Jeanneau Sun Odyssey -veneessämme on neljä kahden hengen hyttiä, joista kolme on tarkoitettu vieraiden käyttöön: kaksi keulahyttiä ja wc, yksi takaosan hytti ja wc. Hytit voidaan vuokrata myös yhden hengen käyttöön.
Vuokraamme veneemme enintään neljälle hengelle parhaan matkustusmukavuuden saavuttamiseksi. 
Hoidamme ruuanvalmistuksen tiskeineen: tarjoamme runsaita aamiaisia, kevyitä salaattilounaita sekä maukkaita ja terveellisiä pasta- tai riisiruokia illalliseksi. Vieraidemme toiveiden mukaisesti voimme myös poiketa kreikkalaisiin tavernoihin herkuttelemaan paikallisilla kala- ja liharuuilla. 
Joonianmeren saaristot ovat kauniita, vehreitä ja rauhallisia. Tuulet eivät ole niin kovia kuin Kreikan itäpuolella, joten olosuhteet upeaan ja rentouttavaan purjehduslomaan ovat oivalliset. Se on myös erittäin hyödyllinen koulu hiomaan purjehduksen taitoja! Fabrizio antaa mielellään opastusta ja neuvoja Välimeressä purjehtimisesta. 
Charter-yhtiömme on kreikkalainen ja se on toiminut vuodesta 2000. 
Asiakkaamme ovat pääosin Italiasta, mutta vuosien aikana meillä on ollut vieraita myös Englannista, Sveitsistä, Saksasta, Ranskasta, Espanjasta, USA:sta, Suomesta ja erityisesti Australiasta. Suomalaiset ovat erittäin lämpimästi tervetulleita!
Ota yhteyttä ja järjestämme yhdessä tuleva toivelomasi purjeita pullistellen! 

Oggi si veleggia da Korfu a Syvota! Ci anchoriamo alla fonda in rada e ci godiamo un bel tramonto, che a Syvota è spettacolare! Non vediamo l'ora...