Kapteeni Fabrizio, emäntänä Sari ja Kekku, purjehtiva kissa! 

 

Veneestä teistä huolehtivat Fabrizio, karismaattinen ja paljon maailmaa nähnyt italialainen kapteeninne ja Fabrizion kumppani, suomalainen Sari, joka on asunut yli puolet elämästään Italiassa. Sari emäntänä hoitaa apukipparin ja kokin tehtävät. Hän rakastaa uida ja harrastaa joogaa. Sari huolehtii siitä, että vierailla on veneessä aina kaikki hyvin. Hän valmistaa aamiaisen, laittaa lounaaksi kreikkalaisia salaatteja ja illalla italialaista pastaruokaa. Vieraiden tulee vain olla ja nauttia!

Teistä pitää huolta myös Kekku-kissa, iäkkäämpi hyvinvoiva maskottikissa. Ei tule kuuloonkaan lähteä merille ilman Kekkua. Hänelle on elintärkeää, että emäntä ja isäntä ovat lähellä, varsinkin Sari. Purjehdusten aikana Kekku pysyttelee enimmäkseen sisätiloissa ja ulostautuu vain ilman ollessa viileämpää. Kekulla ei ole mitään ongelmaa vieraiden ja vaihtuvien ryhmien kanssa ja hän tuntuu suorastaan nauttivan merielämästään. Sari onkii Kekulle usein kalaa, Kekun suurta herkkua! 


Oggi si veleggia da Korfu a Syvota! Ci anchoriamo alla fonda in rada e ci godiamo un bel tramonto, che a Syvota è spettacolare! Non vediamo l'ora...