Kapteeni Fabrizio, emäntänä Sari, ja maskottina Kekku, purjehtiva kissa! 

 

Veneessä teistä huolehtivat Fabrizio, karismaattinen ja paljon maailmaa nähnyt italialainen kapteeninne ja Fabrizion kumppani, suomalainen Sari, joka on asunut yli puolet elämästään Italiassa. Sari emäntänä hoitaa apukipparin ja kokin tehtävät. Hän rakastaa uida ja harrastaa joogaa. Sari huolehtii siitä, että vierailla on veneessä aina kaikki hyvin. Hän valmistaa aamiaisen, laittaa lounaaksi kreikkalaisia salaatteja ja illalla italialaista tai itämaista, enimmäkseen kasvispitoista. Vieraat voivat vain olla, nauttia ja rentoutua!

Teistä pitää huolta myös
13-vuotias hyvinvoiva Kekku-kissa. Ei tule kuuloonkaan lähteä merille ilman Kekkua. Hänelle on elintärkeää, että emäntä ja isäntä ovat lähellä, varsinkin Sari. Purjehdusten aikana Kekku pysyttelee enimmäkseen sisätiloissa ja ulostautuu lämpötilan laskiessa auringonlaskun aikaan. Kekulla ei ole mitään ongelmaa vieraiden ja vaihtuvien ryhmien kanssa ja hän tuntuu suorastaan nauttivan merielämästään.


Oggi si veleggia da Korfu a Syvota! Ci anchoriamo alla fonda in rada e ci godiamo un bel tramonto, che a Syvota è spettacolare! Non vediamo l'ora...