X10alfa

s/y Voreas VelaKi Jeanneau Sun Odyssey 45.1

 

14 metrisen Jeanneaun perusominaisuus on optimaalinen mukavuus. Ammattikäyttöön tarkoitettu vene purjehtii Kreikan lipulla Yachting Service GR:n kreikkalaisella ammattikortilla (PHI.3344.1/1092/2000), verotunnus 1117541340. Kippari on Fabrizio Cillo "Kapteeni VelaKi", yli 30 vuoden purjehduskokemuksella. Kaikki tarvittavat turvalaitteet merenkulussa ovat ammattilaisveneilyn standardien mittaiset (IMO). Vene on varustettu valtameren navigointiin ja siinä on erinomainen energian autonomia, varustettu aurinkovoimapaneeleilla (www.energiasolare100.com/en/) ja Silentwind-tuuligeneraattorilla (www.silentwindgenerator.com/en/).


Veneemme filosofia on ekologinen ja se on saanut meidät investoimaan voimakkaasti veneeseen käyttämällä järjestelmiä, jotka vähentävät mahdollisimman paljon haitallista vaikutusta ympäristöön. Emme ole vuosiin käyttäneet muovipulloja, joten esimerkiksi lukemattomien muovisten vesipullojen kantaminen on ratkaistu hanalla, joka ottaa veden vesisäiliöistämme, puhdistaa ja muuntaa sen juomavedeksi erityisen Grohe-suodattimensa ansiosta  (www.grohe.com/).
Lisäksi veneeseemme on asennettu 40 litran
käänteis-osmoosinen vesikone Osmosea, joka tekee merivedestä täydellisen juomakelpoista käyttövettä (www.osmosea.it/?lang=en).


Vieraillamme on käytössä kolme neljästä erittäin viihtyisästä kahden hengen hytistä, joissa lämminhenkinen sisustus ja Fabrizion taidetta. Hyttien ulkopuolella sijaitsevat kaksi
kylpyhuonetta ovat kuumalla vedellä ja suihkulla, myös ulkona on halutessa suihku kuumalla vedellä. Suurimman osan vuotta vene on kotimme, joten haluamme välittää kotoisan ilmapiirin myös vieraillemme!

 

Veneessä tapaatte myös herttaisen ja rauhallisen Kekku-kissamme, joka kyllä pysyttelee enimmäkseen omistajien hytissä ja ulostautuu vain viileämmän illan saapuessa.


TEKNISET TIEDOT


Pituus: 14,15 mt
Leveys: 4,48 mt
4 parihyttiä
2 sähköllä toimivaa wc:tä
3 suihkua kuumalla vedellä
Purjeet: 135 neliötä
Furling main sail
Furling genoa

Furling baby sail
Purjeet: North Sails, Quantum Sail
Rigging: Rostan 2011
Köli: 1,70 mq
Polttoaine: 210 lt
Moottori: Yanmar 88 TD hp
Sähköinen ankkurin kela: Lofran 1500 W

Ankkuri: Rocna
Ankkurinketju: Maggi 100 mt

Veistankit: 600 lt (300+300)

Vesikone: Osmosea

Erikoishana makean juomaveden puhdistukseen: Grohe Blue
Bimini top
Sprayhood
3 aurinkopaneelia 900 W

Tuulivoima: Silent Wind 400 W

Akut: geeli
Autopilotti: Raymarine  ST 6002
SIMRAD N.S.S.
Garmin 182 C
A.I.S 250 Receiver Raymarine
Speedmeter
Deep sounder
Windspeed
Radar JRC MK II
V.H.F D.S.C. Raymarine
Epirb
Radio CD MP3 player
Kumivene pituus: 2.90 mt

Kumiveneen moottori: Tohatsu 5 Cv

Oggi si veleggia da Korfu a Syvota! Ci anchoriamo alla fonda in rada e ci godiamo un bel tramonto, che a Syvota è spettacolare! Non vediamo l'ora...